Fryst Renstek
Polarica 800g
349:- /kg
Beskrivning
Renstek med härlig viltsmak. Gör den helstekt i ugn eller som tjälknöl. Benfri.
Tillagning:
Tina köttet långsamt, helst i kylskåp över natten. Sätt ugnen på 125°C. Krydda köttet med salt och nymalen svartpeppar. Smält en klick smör i en het stekpanna och bryn köttet runtom, lägg på en plåt och baka till en innertemperatur på 62°C för medium (ca 50 – 60 min) och 66°C för genomstekt (1 tim – 1 tim och 10 min). Ta ut steken och låt vila under folie i ca 15 min innan servering.
Ingredienser
Renstek
Näringsvärden/ 100g
Energi kJ/kcal453/108
Fett1,8
varav mättat fett 0,7
Kolhydrater 0,0
varav sockerarter 0,0
Protein 22,6
Salt 0,1
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.