Julgåvor och presenter till anställda

Julklappar till personalen

Önska dina anställda god jul genom att ge bort en julgåva, ett fint sätt att visa sin personal uppskattning i slutet av året. Med våra delikatesskorgar och presentpåsar har du en färdig gåva med smakliga julprodukter. Beställ enkelt online, från och med vecka 49 kan du hämta julgåvorna.

Smakliga julgåvor

Vi har tagit fram färdiga julgåvor med våra omtyckta delikatesser. Alla innehåller några av våra populäraste egentillverkade produkter och utvalda delikatesser från andra leverantörer. Det finns något för alla smaker!

165:- /st

Dessertpåse/ostpåse

299:- /st

Delikatesspåse Julgåva

600:- /st

, ,

Lyxig Julpåse

450:- /st

Delikatesslåda Jul - Liten

650:- /st

Delikatesslåda Jul - Mellan

1.000:- /st

Delikatesslåda Jul - Stor

Skräddarsydda julgåvor

Hittar du ingen julgåva som passar eller vill bestämma själv vad du vill fylla dina julgåvor med, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett alternativ.

Kontakta oss

Presentkort - perfekt julgåva till anställda

Ett presentkort är ett fantastiskt alternativ när det är svårt att hitta en produkt som passar många eller om du helt enkelt bara vill låta din personal få välja själva. Med ett presentkort kan din personal välja från hela vårt utbud antingen på plats i butiken eller online i vår webbutik. Vi erbjuder både digitala presentkort som skickas direkt till din e-postadress eller vanliga fysiska presentkort som vi skickar per post.

Digitala presentkort fungerar lika bra i gårdsbutiken som online. Du kan välja om det skickas direkt till mottagaren eller till dig själv först. Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatumet.

Fysiska presentkort fungerar i gårdsbutiken i dagsläget. Du kan välja om du hämtar det själv eller om vi ska det per post till dig eller direkt till mottagaren. Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatumet.

0:- /st

Presentkort

0:- /st

Presentkort - Digitalt

Det här gäller för julklappar till anställda.

Julgåvor från arbetsgivaren är i normala fall skattefria om värdet inte överstiger 500kr. Under 2021 gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor upp till 2000 kr. I år kan arbetsgivare således kombinera den vanliga julgåvan med den tillfälliga gåvan och ge anställda en skattefri julgåva för upp till 2 500 kronor.

Fullständig information och källa: www.skatteverket.se

Julklappar

0:- /st

Presentkort

0:- /st

Presentkort - Digitalt