Gåvor och presenter till anställda

Ge din personal en uppskattad gåva

Önska dina anställda glad påsk, trevlig sommar, god jul eller bara en uppskattning i det vardagliga arbetet. Med våra presentkort, delikatesskorgar och presentpåsar har du en färdig gåva med smakliga delikatesser. Beställ enkelt online.

Delikatesslådor

Vår klassiska delikatesskorgar som passar året om. Alla innehåller några av våra populäraste egentillverkade produkter och utvalda delikatesser från andra leverantörer. Det finns något för alla smaker!

450:- /st

Delikatesslåda - Liten 450:-

650:- /st

Delikatesslåda - Mellan 650:-

1.000:- /st

Delikatesslåda - Stor 1000:-

Smakliga julgåvor

Vi har tagit fram färdiga julgåvor med våra omtyckta delikatesser. Alla innehåller några av våra populäraste egentillverkade produkter och utvalda delikatesser från andra leverantörer. Det finns något för alla smaker!

165:- /st

Dessertpåse/ostpåse

299:- /st

Delikatesspåse Julgåva

600:- /st

, ,

Lyxig Julpåse

Slut i lager

450:- /st

Delikatesslåda Jul - Liten

650:- /st

Delikatesslåda Jul - Mellan

1.000:- /st

Delikatesslåda Jul - Stor

Skräddarsydda gåvor

Hittar du ingen gåva som passar eller vill bestämma själv vad du vill fylla dina presenter med, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram ett alternativ.

Kontakta oss

Presentkort - perfekt gåva till anställda

Ett presentkort är ett fantastiskt alternativ när det är svårt att hitta en produkt som passar många eller om du helt enkelt bara vill låta din personal få välja själva. Med ett presentkort kan din personal välja från hela vårt utbud antingen på plats i butiken eller online i vår webbutik. Vi erbjuder både digitala presentkort som skickas direkt till din e-postadress eller vanliga fysiska presentkort som vi skickar per post.

Digitala presentkort fungerar lika bra i gårdsbutiken som online. Du kan välja om det skickas direkt till mottagaren eller till dig själv först. Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatumet.

Fysiska presentkort fungerar i gårdsbutiken i dagsläget. Du kan välja om du hämtar det själv eller om vi ska det per post till dig eller direkt till mottagaren. Presentkortet är giltigt i två år från inköpsdatumet.

0:- /st

Presentkort

0:- /st

Presentkort - Digitalt

Det här gäller för gåvor till anställda.

Julgåva
En julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 500 kronor (inklusive moms).

Jubileumsgåva
Firar företaget 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum, då kan ni ge jubileumsgåva till de anställda. Den är skattefri om värdet inte överstiger 1 500 kronor (inklusive moms)

Fullständig information och källa: www.skatteverket.se

Presentkort

0:- /st

Presentkort

0:- /st

Presentkort - Digitalt