Wrap med varmrökt hjort
Wrap med varmrökt hjort
Ingredienser 4p
250 gr Varmrökt hjort
100 gr Färskost
1/2 Strimlad rödkål
2 st Hackade äpplen
4 msk Majonnäs
4 st Tunnbröd
Salt och peppar
Grundrecept majonäs
1 Helt ägg
200 gr Matolja
1 msk Salt
Tillvägagångssätt
1. Börja med majonäsen. Knäck ägget i en smal tillbringare eller skål, häll i saltet.
2. Mata sedan i oljan i en tunn stråle medans man med stavmixer arbetar in oljan i ägget tills det binder och blir en tjock homogen massa, majonnäs. Klart!
3. Blanda samman äpple och rödkålen, salta och peppra.
4. Blanda sedan i färskosten och majonnäsen och rör runt så att det blir som en kålsallad.
5. Tärna den varmrökta hjorten.
6. Lägg ut tunnbröden och fördela sedan kål och äppelsalladen på bröden.
7. Lägg sedan på hjorten och rulla ihop tunnbrödet.
KLART!