Rökta Lammracks med Pommes Anna och rödvinssky & chèvrekräm

Just nu har vi varmrökta lammracks i butiken inför påsk

Detta behöver ni:

8 varmrökta lammracks

800g potatis fast sort

100g smält smör

1 vitlöksklyfta

Rödvinssås – ditt bästa recept

Chèvrekräm

200g chevre,

2dl matyoghurt

salt o peppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 180 grader varmluft, koka vitlöksklyftan med smöret på låg värme, ca 10 min, ta upp klyftan. Skiva potatisen i ca 2 mm tjocka skivor & vänd runt i smöret, salta väl. Klä en brödform med smörpapper, lägg potatisskivorna omlott 3/ upp till kant. Baka mitt i ugn ca 50 min tills potatisen fått fin färg & är genombakad.

Koka din bästa rödvinssås. Mixa chèvre, yoghurt till en slät röra, salta o peppra. Baka gärna några småtomater med salt peppar & olivolja.

Servera och njut!

Produkter du kan köpa av oss
39:- /st

Potatis fast, 1 kg

Brännö 1 kg