En lyckad och uppskattad festbuffé kan man ordna på olika vis

Laxbuffé

3 sorters varmrökta laxar, Lontslax (kallrökt) och Najadlax (gravad och kallrökt)

De varmrökta laxarna lägger du bara upp på serveringsfat och Loints- och Najadlaxen skärs i tunna skivor. Man kan exempelvis rulla ihop den skivade Najadlaxen som rosor på ett uppläggningsfat.

Till detta kan man servera nykokt färskpotatis, Örtagårdssås, Romsås och Gravlaxsås tillsammans med en grönsallad. Vill man göra det riktigt enkelt för sig bjuder man på vår goda potatissallad i stället för kokt potatis.

Blandad buffé

Välj en varmrökt lax (Yankee- Rosé- eller Vildmarkslax), Najadlax, Gammeldags rostbiff, Pastramikryddad rökt fläskytterfilé och varmrökt fläskfilé tillsammans med potatissallad och en grönsallad.

Örtagårdssåsen passar till detta och ev Gravlaxsås till Najadlaxen.

Givetvis plockar du ihop dina egna favoriter ur vårt sortiment.