Rökning av kött

OBS! OBS! OBS!

 

Vi har haft ett par veckors uppehåll med rökning åt våra kunder, men i mitten av juli tar vi emot kött för rökning igen, med inlämning senast lördag 14/7 och klart veckan efter! Därefter som vanligt rökning varannan vecka!

 

Vi tar emot ert kött för rökning!

På mångas begäran kan vi nu erbjuda rökning av kött som ni lämnar in. Eftersom vi har många års erfarenhet av rökning har vi nu gjort den nödvändiga anpassningen av våra lokaler för att vi ska kunna hantera kött som lämnas in.

Många jägare kan i och med detta glädjas åt att vi kan ta emot styckningsdetaljer från exempelvis rådjur, hjort, älg, bäver och vildsvin för rökning, naturligtvis även lamm, gris och nöt.

Vårt pris för rökning är 60:-/kg.

Tänk på:

  • Köttet skall vara styckat, vi tar inte emot hela eller halva djurkroppar
  • Köttet skall vara tinat och i övrigt obearbetat, vi saltar köttet
  • Vi benar inte ur kött
  • Förutom hjärta, röker vi inte inälvor
  • Vi tar inte emot fisk eller fågel!
  • Pris: 60:-/kg inlämnad vikt, minimidebitering 60:- även om vikten understiger 1 kg
  • Tillägg för små bitar med låg vikt
  • 25 % moms ingår i priset
  • Betalning sker i samband med inlämning.
  • Inlämning och hämtning under våra ordinarie öppettider.
  • Nyhet: Nätning av kött 25:-/bit 

 

Lämna in det tinade köttet senast lördagen jämna veckonummer, för avhämtning veckan därpå, udda veckor. Vi röker alltså varannan vecka!

Välkomna till vår Gårdsbutik i Sundbyholm och lämna in ditt eget kött för rökning!