Rökning av kött

Nu kan vi ta emot ert kött för rökning!

På mångas begäran kan vi nu erbjuda rökning av kött som ni lämnar in. Eftersom vi har många års erfarenhet av rökning har vi nu gjort den nödvändiga anpassningen av våra lokaler för att vi ska kunna hantera kött som lämnas in.

Många jägare kan i och med detta glädjas åt att vi kan ta emot styckningsdetaljer från exempelvis rådjur, hjort, älg och vildsvin för rökning, naturligtvis även lamm, gris och nöt.

Vårt pris för rökning är 60:-/kg.

Tänk på:

  • Köttet skall vara styckat, vi tar inte emot hela eller halva djurkroppar
  • Köttet skall vara tinat och i övrigt obearbetat, vi saltar köttet
  • Vi benar inte ur kött
  • Förutom hjärta, röker vi inte inälvor
  • Vi tar inte emot fisk eller fågel!
  • Pris: 60:-/kg inlämnad vikt, minimidebitering 60:- även om vikten understiger 1 kg
  • Tillägg för små bitar med låg vikt
  • 25 % moms ingår i priset
  • Betalning sker i samband med inlämning.
  • Inlämning och hämtning under våra ordinarie öppettider.
  • Nyhet: Nätning av kött 25:-/bit 
Viktiga hålltider för rökning inför jul & nyår 2017

Vi kommer att röka inlämnat kött både vecka 49 (inlämning senast lör 2/12)  och v 50 med inlämning lördagen innan. Sista inlämning för att få köttet rökt innan jul och nyår är alltså 9/12 och kan hämtas veckan efter och fram till jul när butiken håller öppet.

2018

INGEN RÖKNING AV KÖTT UNDER JANUARI! Inlämning vecka 6  (lör 10 februari) för avhämtning vecka 7 och därefter fortsättningsvis rökning varannan vecka.

Välkomna till vår Gårdsbutik i Sundbyholm och lämna in ditt eget kött för rökning!